Te boeken

Whiskyfestival Zuid-Limburg

 22 november 2024

Nieuw voor Zuid-Limburg e.o.

Whiskyfestival Zuid-Limburg 

vrijdag 22 november 2024 in groeve La Caverna


Kom genieten van een geweldig whiskyfestival in een unieke locatie: de vml. mergelgroeve La Caverna in Berg en Terblijt. Deze groeve is geheel geschikt gemaakt en ingericht voor een festival  zoals wij voor ogen hebben.


Van 15.00 tot 22.00  uur kan een keuze worden gemaakt uit meer dan duizend  verschillende whisky's bij ruim twintig  Standhouders. De standhouders staan verdeeld over de geweldige binnenruimte van deze mooie groeve.


Alle whisky's zijn met whiskymuntjes te verkrijgen. Dus pay per dram. Er zijn whiskymuntjes met een waarde van 1 euro en met een waarde van 5 euro.


Wil je naast mooie whisky ook wat anders drinken? Ook daaraan is gedacht; er zijn twee bars open waar je terecht kan met de apart verkrijgbare consumptiesmuntjes van € 3,50.


Entreebedrag is €  37,50 per persoon. Bij aankomst krijg je een speciaal whisky 'nosing & tasting' glas. Dat mag je houden. Bovendien krijgt iedereen bij entree een flesje water en vijf whiskymuntjes. Dus je kan gelijk aan de slag! Je kan muntjes bijkopen (met cash of pin). Alle deelnemers krijgen een polsbandje zodat je tussendoor de groeve kan verlaten. En er weer in kan.


BOB's  zijn uiteraard welkom. Ticket voor de BOB is € 10,-- (inclusief een flesje water en een consumptiemuntje voor kopje koffie of andere consumptie). BOB's krijgen een andere kleur polsbandje (en dan geen glas en geen whiskymuntjes). 


Er is een speciale foodcorner waar drie verschillende foodstand staan:

  • Hamburgerstand "Burger bar"
  • Pulled beef

  • Polpette in salsa

Tickets kosten € 10,-- per foodstand en zijn apart te boeken in de ticketservice.

Zie onze food pagina


Voor de extra trek is er bovendien een fritescorner met snacks. Hiervoor zijn vooraf geen tickets benodigd. Betaling hiet met de consumptiemuntjes. Er worden overiges wat snacks rondgedeeld.


De sfeer wordt nóg beter door onze live muziek van diverse artiesten.

Zie onze muziek pagina.


Even lekker zitten? Ook daar is aan gedacht, er zijn genoeg zitplaatsen. En van slecht weer heb je in de groeve dus totaal geen last!


En om het compleet te maken: we hebben weer een unieke festivalbotteling die speciaal voor dit festival voor ons is gebotteld. Ook dit weer in een gelimiteerde uitgave. Deze komt medio oktober 2024 voor de verkoop beschikbaar.


Kun je niet echt kiezen en wil je een totale beleving? Kies dan voor ons VIP arrangement waarbij je veel extra's krijg waaronder een Masterclass met whisky's die gegarandeerd niet te vinden zijn bij de standhouders.

Alternatief is wel alles in één ticket maar niet een Masterclass. Kies dan voor het Luxe-arrangement van € 74,--

Zie VIP & Luxe


Kom je met eigen vervoer, zie hier het adres

Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis; 150 plaatsen aan de overkant van de weg, 400 plaatsen op 5 minuten lopen. Let op de aanwijzingen van de parkeerwachters.


Er worden maximaal 600 entreetickets uitgegeven. Zie ons toegangsbeleid.

De cadeaubonnen van Whiskyjongens zijn bij boeking in te leveren, neem daarvoor even contact met ons op. Verdere regels staan in ons reglement.