Wij maken van elke whiskyproeverij een whiskybeleving!


Mooie whisky's op unieke locaties

Wat zijn we aan het voorbereiden?

Whisky & Malternatives 


Naast whisky is er legio gedistilleerde drank die de whiskydrinker zeker ook kan bekoren. Denk aan cognac, rum, armagnac, gin etc maar zeker ook de weer in ere herstelde mooie Nederlandse genevers, gestookt zoals ze het vroeger deden, met moutwijn. Wil je meer proeven dan alleen een mooie whisky, kom dan op zaterdag 20 april 2024 naar het Groot Arsenaal in Bergen in Zoom. Ticket binnenkort te koop! Tevens Masterclasses in het naastgelegen Spiritum.

Whisky & Bier

Hoe vaak horen we het niet: ik kan maar lastig kiezen tussen een mooi bier of een mooie whisky. Nou, dan kies je toch niet en geniet je van beide op ons Whisky & Bier festival. We zijn nog bezig met de voorbereiding maar zet alvast in je agenda: zaterdag  21 september 2024 op het sfeervolle ramtorenschip Buffel in Hellevoetsluis of een nabijgeegen andere unieke locatie in Hellevoetsluis.

Whiskyfestival Zuid-Limburg 


Zuid-Limburg....zo'n mooie provincie en dan vandaar uit altijd zo ver rijden naar whiskyfestivals in den lande? Daar gaan de Whiskyjongens verandering in brengen met een heus whiskyfestival in Zuid-Limburg. De datum kun je vast noteren: vrijdag 22 november 2024. De locatie houden we nog even voor ons maar als je in Zuid-Limburg zit dan is een groeve wel een hele logische keuze....

Masterclasses


Whiskyjongens is in overleg met een aantal importeurs, distillateurs en onafhankelijke botellaars om Masterclasses te organiseren. Op hiervoor geschikte sfeervolle locaties in een wat kleiner gezelschap samen inzoomen op en proeven van een specifieke productreeks. Houd de website in de gaten!

Tasting & giftsets


Voordeel van onze whiskybelevingen is dat je diverse whisky's kan proeven zonder er gelijk een fles van te hoeven kopen. Dat concept geldt ook voor onze tasting- en giftsets. Mooie whiksy's in glazen tubes van 20 ml in een geschenkverpakking, eventueel ook met Perfect Dram glaasjes erbij. Prijzen varieren van € 15,99 tot € 30,--, afhankelijk van het aantal tubes, de whisky en wel of geen glaasjes.

Ook leuk als cadeautje! Maatwerk is mogelijk, vraag om informatie!