Wij maken van elke whiskyproeverij een whiskybeleving!


Mooie whisky's op unieke locaties

Wat we aanbieden....

De Cultuurmakerij, gevestigd in de oude Galvanitasfabriek, Oosterhout, we gaan er nog een keer voor! Deze keer zijn we op vrijdagavond 3 november 2023 in deze sfeervolle locatie. Onder het thema Whisky & Music hebben we een life optreden van Old Man Fergus met Ierse/Schotse folkmuziek. Met hapjes genieten van een line-up van mooie drams, muziek en sterke verhalen.


Op zaterdagmiddag 18 november 2023 is er weer zo'n unieke whiskyproeverij!

Dit keer in het indrukwekkende 'Fort bij Vechten', onder de rook van Utrecht.

Een whiskyproeverij in het Unesco Werelderfgoed!


Op vrijdag 1 december 2023 organiseren we een rondleiding bij Eiber Bier - met biertjes proeven- en een whiskyproeverij op grote hoogte! We zitten namelijk op een te gekke evenementenlocatie, een unieke plek in Den Haag: Haags Hoog.

Dit is gevestigd op het dak van The New Farm, met fenomenaal uitzicht over de Den Haag. 


Cead mile failte...oftewel honderduizend keer welkom, de Ierse groet voor ons 

geweldige Ierse whiskey-beleving,  met life Ierse muziek en hapjes in het prachtige kasteel van Rhoon. Zet in je agenda: vrijdag 15 maart 2024. 

Op vrijdag 12 april 2024 organiseren we weer een geweldig whiskydiner in samenwerking met het Badhotel Rokanje. De vorige was een doorslaggevend succes, dus dan doen we dunnetjes opnieuw!Voor de vijfde keer gooien we de trossen los! Deze zeer gewilde proeverij in de Biesbosch op het uniek historisch schip uit 1898 is op zaterdag 25 mei 2024. Vooraf is het museum te bezichtigen.