Te boeken evenement

Whisky in 'Fort bij Vechten'

Datum: zaterdag 18 november 2023

Whiskyjongens heeft al diverse prachtige locaties bezocht voor de whiskyproeverijen maar dit whisky-evenement is ook voor ons speciaal!


Allereerst door de unieke locatie: 'Fort bij Vechten'. Dit fort werd gebouwd in 1870 als onderdeel van de tweede fortenkring om Utrecht. Het is hèt voorbeeld voor een fort uit de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is onderdeel van het  Unesco Werelderfgoed.


Uiteraard hebben we weer een line-up met mooie whisky's, inclusief bijzondere aspecten zoals first spirit ervaring. De bijpassende  hapjes maken het ook tot heuse food-paring. 

De presentatie tijdens de proeverij is aangepast aan het karakter van deze bijzondere locatie. Dat maakt deze proeverij compleet.

Tickets voor dit bijzondere whisky-evenement zijn € 69,-- per deelnemer.


Het aantal deelnemers is beperkt en we verwachten hiervoor grote belangstelling.


Om de beleving compleet te maken bieden we in samenwerking met het fort ook een rondleiding vooraf aan de proeverij. Hiervoor is een apart ticket verkrijgbaar à € 10,-- per deelnemer. Wil je alvast in de sfeer komen? Bezoek de website van Fort Vechten


Tijdschema:

  • 13.00 -14.30 uur: rondleiding obv deskundige gids (optie)
  • 14.30-17.00 uur: whiskyproeverij in Chambree 18


Tip: neem vooraf de tijd voor een bezoek aan het Waterliniemuseum op Fort Vechten en/of  geniet van een heerlijke lunch.Adres:

Achterdijk 12 (route)
3981 HB Bunnik


Er is ruime parkeergelegenheid bij het fort.