Wij maken van elke whisky proeverij een whisky beleving!


Mooie whisky's op unieke locaties

Wat zijn we aan het voorbereiden?

Whisky in maritieme sferen

We zijn nog bezig met de voorbereiding maar zet alvast in je agenda: zaterdag  21 september 2024 op het sfeervolle ramtorenschip Buffel in Hellevoetsluis hebben we een unieke combinatie van whisky Masterclasses voor de ultieme beleving van bijzondere drams EN daarnaast vrije keuze uit een 150 tal whisky's. 

Masterclasses


Whiskyjongens is in overleg met een aantal importeurs, distillateurs en onafhankelijke botellaars om Masterclasses te organiseren. Op hiervoor geschikte sfeervolle locaties in een wat kleiner gezelschap samen inzoomen op en proeven van een specifieke productreeks. Houd de website in de gaten!

Tasting & giftsets


Voordeel van onze whiskybelevingen is dat je diverse whisky's kan proeven zonder er gelijk een fles van te hoeven kopen. Dat concept geldt ook voor onze tasting- en giftsets. Mooie whiksy's in glazen tubes van 20 ml in een geschenkverpakking, eventueel ook met Perfect Dram glaasjes erbij. Prijzen varieren van € 15,99 tot € 30,--, afhankelijk van het aantal tubes, de whisky en wel of geen glaasjes.

Ook leuk als cadeautje! Maatwerk is mogelijk, vraag om informatie!